Via deze weg wil ik mij bij deze graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Martine van der Wart. Sinds 11 maart 2010 heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken en heb ik mijn eigen bloemwinkel geopend, genaamd “De Bloemenwinkel”. Recent zijn we verhuisd naar de Klarendalseweg 138E te Arnhem.

In de periode van 2000 t/m 2003 heb ook een eigen bloemenwinkel gehad “Het Gulden Bloemetje”  Wij hanteerde toen al de formule dat wij voor kwaliteitsbloemen gingen omdat dit op de lange termijn zijn vruchten afwerpt. Op het moment dat wij stopten hadden wij veel bedrijven en vaste klanten waar wij de bloemen voor mochten verzorgen. In de tussenliggende periode ben ik werkzaam geweest als etaleur. Nu opnieuw met mijn eigen bloemenwinkel valt alles op zijn plek.

Sinds de opening heb ik mij met name gericht op de winkel zelf en op mijn klanten die in de winkel komen, ik heb nu een goede balans kunnen vinden in wat de klant vraagt en wat ik ze kan aanbieden. Naast bloemen en planten bied ik mijn klanten een breed scala aan woonaccessoires, cadeauartikelen en kinderartilkelen aan. Op deze manier is er voor ieders wat wils en kan er altijd een leuke combinatie worden gemaakt. Met dezelfde insteek van kwaliteitsproducten uitgebreid met leuke lifestyleproducten, workshops en het bedienen van de zakelijke markt, denk ik u een mooi concept te kunnen aanbieden.

Graag tot ziens in de Bloemenwinkel.

De Bloemenwinkel
Klarendalseweg 138E
6822 GG Arnhem
Tel. 026 - 443 40 40
Openingstijden
Maandag t/m Donderdag 9.00 uur t/m 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur t/m 20.00 uur
Zaterdag 9.00 uur t/m 18.00 uur